Radnički do boda u Kaću

Izvor: KGsport.info, 12.Apr.2015, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički do boda u Kaću


Rukometaši Radničkog stigli su do prvog boda u plej-of takmičenju, nakon što su u juče, u duelu 3. kola, odigrali nerešeno sa Jugovićem u Kaću 23:23 (11:13). Iako je domaćin vodio većim delom meča, borbeni Kragujevčani zasluženo su stigli do vrednog remija.
Nakon dva vezana poraza na startu plej-ofa, za „Crvene“ je ovaj duel bio „biti ili ne biti“. U međuvremenu, došlo je i do rokade na klupi, pa je kormilo kragujevačkog tima ponovo preuzeo Nedeljko >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Vučković.
Radnički nije baš najbolje ušao u ovaj meč, pošto su domaći diktirali tempo u prvih trideset minuta igre i na odmor otišli za zasluženim vođstvom od 13:11.
U nastavku je ekipa iz Kragujevca uspela da se konsoliduje i čak dođe do preokreta u 48. minutu, kada je povela sa 19:18. Usledio je veoma zanimljiv, rezultatski neizvestan finiš, u kome su se ekipe smenjivale u vođstvu, a po isteku svih šezdeset minuta na semaforu je stajalo 23:23.
Pralica i Gugleta su sa pet golova predvodili Kragujevčane do prvih bodova u plej-ofu, dok je sa druge strane Lisica bio najefikasniji sa takođe 5 pogodaka.
Radnički je sada začelje tabele prepustio Partizanu, a u narednom kolu „Crveni“ dočekuju ekipu Spartak Vojputa u „Jezeru“.
Foto: Zoran Petrović
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Vučković: “Moramo pokazati ko smo i šta smo!“

Izvor: KGsport.info, 13.Apr.2015, 11:31

Dva poraza na startu plej-ofa primorali su čelnike rukometnog kluba Radnički da naprave neku promenu. Pred susret 3. kola u Kaću, ekipu je ponovo preuzeo iskusni stručnjak Nedeljko Vučković, a Kragujevčani su na ovom susretu uspeli da dođu do vrednog boda, koji će im dosta značiti u nastavku...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.