Radnički Niš bolji od Spartaka, remi u Kragujevcu

Izvor: Studio B, 09.Apr.2015, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički Niš bolji od Spartaka, remi u Kragujevcu

Fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su na svom terenu ekipu subotičkog Spartaka sa 1:0, dok su Radnički iz Kragujevca i Donji Srem odigrali bez golova u utakmicama 22. kola Super lige Srbije.

Jedini gol na meču u Nišu postigao je Petar Đuričković u 12. minutu. Darko Bulatović izveo je korner sa desne strane, lopta je stigla do Đuričkovića koji je šutirao iz prve i pogodio mrežu gostiju.

Klub iz Niša je uspeo da sačuva prednost do kraja meča, iako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << već od 20. minuta imao igrača manje na terenu posle crvenog kartona koji je zaradio Pavle Popara.

Radnički iz Niša je posle ove pobede 11. na tabeli Super lige Srbije sa 22 boda, dok je Spartak deseti sa dva boda više.

Na meču između Radničkog iz Kragujevca i Donjeg Srema nije bilo golova, ni mnogo prilika, ali je zato sudija pokazao 15 javnih opomena.

Ekipa Donjeg Srema je utakmicu završila sa 10 fudbalera na terenu, pošto je Đorđe Vukobrat u 83. minutu dobio drugi žuti karton.

Radnički iz Kragujevca se i dalje bori za opstanak, poslednji je na tabeli sa 15 bodova, dok je Donji Srem 12. sa 21 osvojenim bodom.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Subotica

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Prazne puške na „Čika Dači“ (VIDEO)

Izvor: KGsport.info, 09.Apr.2015

. U meču 22. kola Jelen Super lige, fudbaleri Radničkog i Donjeg Srema podelili su bodove na stadionu „Čika Dača“, odigravši bez golova – 0:0. Kragujevčani su tako prokockali još jednu idealnu priliku da se približe spasonosnoj zoni na tabeli.. . Meč nije obilovao golovima, ali zato jeste...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.