Radnički 1964 dočekuje Belu Palanku na startu Super B lige (petak, 19h)

Izvor: KGsport.info, 21.Sep.2017, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički 1964 dočekuje Belu Palanku na startu Super B lige (petak, 19h)

Ovog vikenda startuje takmičenje u rukometnoj Super B ligi, u kojoj će se takmičiti i kragujevački Radnički 1964. Kragujevčani će u prvom kolu, sutra od 19 časova u hali „Jezero“, ugostiti ekipu Bele Palanke.
U Radničkom 1964 nestrpljivo očekuju početak sezone. Ekipa je tokom leta, pod trenerskom palicom Bojana Milentijevića, naporno radila kako bi spremno dočekala premijeru u Super B ligi protiv ekipe iz Bele Palanke, koja poput Kragujevčana ima status novajlije u >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << superligaškom rangu takmičenja.
Baš kao što je Radnički 1964 minule sezone trijumfovao u Prvoj ligi Zapad, tako je i Bela Palanka zauzela prvo mesto u Prvoj ligi Istok i stekla pravo igranja u Super B ligi. U pitanju je ekipa uglavnom sastavljena od iskusnih igrača koji su prošli školu niškog Železničara, dakle, nimalo naivan rival, čega je svestan i trener kragujevačkog tima Bojan Milentijević.
Milentijević je i pored evidentnog kvaliteta rivala optimista i nada se da bi uz podršku navijača sa tribina hale „Jezero“ njegova ekipa mogla do prvih bodova u sezoni.
– Očekujemo izuzetno tešku utakmicu. Igramo protiv ekipe koja predstavlja skup jako kvalitetnih superligaških igrača na čelu sa dobrim trenerom. I pored svega mislim da imamo kvalitet, verujem u svoje momke i nadam se pobedi. Iskoristio bih priliku da pozovem navijače da dođu u što većem broju, a mi ćemo im se odužiti borbenošću i kvalitetnom igrom, kako bi zajedno došli do početnih bodova. – poručio je trener Radničkog 1964 u izjavi za sajt kluba.
Na kraju nam ne preostaje ništa drugo osim da uputimo poziv svim kragujevačkim ljubiteljima rukometa da sutra od 19 časova ispune tribine hale „Jezero“ i pomognu igračima Radničkog 1964 da dođu do prve pobede u sezoni, koja bi im mnogo značila za nastavak takmičenja u superligaškom rangu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

FLEŠ IZ KRAGUJEVCA: Radnički želi plasman u viši rang

Izvor: HotSport.rs, 21.Sep.2017

Rukometaši Radničkog 1964 nakon trijumfalno završene sezone u Prvoj ligi zapad,započinju takmičenje u saveznom rangu takmičenja,Super B ligi u petak 22.septembra u hali Jezero.. . Viši rang takmičenja i na samom startu utakmica sa jednim od favorita,ekipom ORK „Bela Palanka“ u kojoj izabranike...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.