Radnički 1923 - Porazi se nižu, Neško podneo ostavku...

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2015, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički 1923 - Porazi se nižu, Neško podneo ostavku...

Kragujevački Radnički 1923 i posle ispadanja iz Superlige nastavio je rezultatski da tone. Očekivana posledica svega je i odlazak dosadašnjeg šefa stručnog štaba Neška Milovanovića.

Posle prva tri kola Prve lige Srbije, doskorašnji superligaš Radnički 1923 se nalazi na poslednjem mestu na tabeli, bez ijednog osvojenog boda.

Sve je to posledica iscrpljujuće finansijske krize koja i dalje traje, iako u poslednje vreme postoje određeni nagoveštaji da bi situacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << konačno mogla da se koliko-toliko stabilizuje.

Ali, tri vezana poraza, od toga dva na svom terenu, bili su razlog da dosadašnji šef stručnog štaba Neško Milovanović podnese ostavku.

Tim povodom se sastao Upravni odbor Radničkog, koji je Milovanovićevu ostavku usvojio, a zvanično saopštenje sa sednice prenosimo u celini.

''Upravni odbor FK Radničkog 1923, na sednici održanoj 01.09.2015. godine, usvojio je ostavke šefa stručnog štaba – gospodina Neška Milovanovića i pomoćnika šefa stručnog čtaba – gospodina Predraga Stojanovića.

Takođe, Upravni odbor je, do imenovanja novog šefa stručnog štaba, vođenje prvog tima poverio gospodi Darku Milisavljeviću i Milanu Živkoviću, trenerima angažovanim u mlađim selekcijama Kluba.

Upravni odbor FK Radničkog 1923 izražava zahvalnost gospodi Nešku Milovanoviću i Predragu Stojanoviću na svemu sto su učinili, u proteklom periodu za Klub. Milovanović i Stojanović su svojim angažovanjem i profesionalnim radom, u više nego teškim uslovima, pomogli da Klub opstane na fudbalskoj sceni.

FK Radnički 1923 im je na tome posebno zahvalan i zeli im sve najbolje u budućem životu i radu, u nadi da će nam se fudbalski putevi ponovo ukrstiti'',
navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.