Radnici Fijatove fabrike u Kragujevcu na poslu

Izvor: Beta, 12.Jan.2015, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici Fijatove fabrike u Kragujevcu na poslu

KRAGUJEVAC, 12. januara 2015. (Beta) - Radnici kompanija Fijat automobili Srbija (FAS) u Kragujevcu počeli su u ponedeljak da rade nakon tronedeljnog kolektivnog odmora, ali u utorak neće raditi zbog proslave Nove godine po Julijanskom kalendaru, rekli su u Samostalnom sindikatu FAS-a.

Predsednik Samostalnog sindikata FAS-a Zoran Marković je rekao agenciji Beta da je poslodavac "izašao u susret zahtevima radnika zbog predstojećeg praznika".

On je precizirao da u >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << utorak neće raditi druga i treća smena, a 14. januara neće raditi prva smena.

"Radnici kompanije Fijat automobili Srbija vratili su se danas na posao nakon odmora koji je počeo 19. decembra i radi se uobičajeno u tri smene", rekao je Marković.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Kragujevac, Fijatovi radnici od danas na poslu

Izvor: RTS, 12.Jan.2015

Radnici kompanije "Fijat automobili Srbija" u Kragujevcu počeli su danas da rade nakon tronedeljnog kolektivnog odmora. . Radnici u "Fijatovoj" fabrici neće, međutim, sutra raditi zbog proslave Nove godine po Julijanskom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.