Radnica menjačnice preminula od prostrelne rane glave

Izvor: Blic, 10.Jan.2012, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnica menjačnice preminula od prostrelne rane glave

Radnica S.L, koja je ranjena juče u 13.00 časova u menjačnici Keš u centru Novog Pazara preminula je na Neorohirurgiji Kliničko bolničkog centra Kragujevac, saznaje FoNet u porodici.

Žena je zadobila prostrelnu ranu glave. Pripadnici policije izvršili su uviđaj na licu mesta i istraga je u toku. Izvesno je, međutim, da nije reč o pljački menjačnice, kažu u policijskoj upravi.

Kako "Blic” saznaje, S. L. radi u bratovljevoj menjačnici i u lokalu je bila sa suprugom. Utvrđuje se šta se dešavalo između njih dvoje, a sadašnja saznanja u istrazi ukazuju da je S. L. sama sebi pucala u glavu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Samoubistvo ili ubistvo u menjačnici?

Izvor: Mondo, 10.Jan.2012

Radnica S.L., koja je ranjena danas u 13:00 časova u menjačnici Keš u centru Novog Pazara preminula je danas popodne na Neorohirurgiji Kliničko bolničkog centra Kragujevac, saznaje FoNet u porodici.

Nastavak na Mondo...

Oskrnavljen grob harmonikaša i njegove supruge

Izvor: BKTV News, 10.Jan.2012

 . . Policijska Uprava iz Sremske Mitrovice izdala je saopštenje u kojem se kaže da je nepoznati izvršilac ili više njih oskrnavilo dva grobna mesta na Centralnom groblju u ovom gradu. Počinioci su preko noći pomerili mermerne ploče teške oko 400 kilograma i otvorili makazama limene kovčege...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.