RUŽAN KRAJ SARADNJE: Radulović NAPUSTIO Radnički! Stiže u Beograd?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023, 16:38

RUŽAN KRAJ SARADNJE: Radulović NAPUSTIO Radnički! Stiže u Beograd?

Kragujevčani drastično oslabljeni na završnom turniru Kupa Srbije.

Vaterpolo reprezentativac Srbije i dosadašnji prvotimac Radničkog Marko Radulović nije više član kragujevačkog kluba, potvrdio je sportski direktor Nikola Tomašević.

Takođe, na predstojećem završnom turniru Kupa Srbije koji se 28. i 29. januara održava na bazenu sportskog centra "25. maj", ekipa iz Kragujevca biće lišena pomoći i centra Nemanje Vica. 

 Pojedini mediji prenose >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će Radulović pojačati Novi Beograd.

- Marko Radulović otišao je iz kluba, Nije bio zadovoljan u Radničkom, a ni mi nismo bili zadovoljni sa njim. Sporazumno smo se rastali i želimo mu puno sreće u nastavku karijere - izjavio je Tomašević, na konferenciji za medije koja je pred Fajnal-for Kupa Srbije upriličena u sedištu Vaterpolo saveza. 

O statusu Nemanje Vica, Tomašević je rekao:

- On je uz dozvolu kluba otišao u Kotor zbog privatnih problema. Dogovor je da da razgovaramo kada se sve to završi. Reč je o porodičnim problemima i zaista ne bih ulazio u detalje, Izašli smo mu u susret i do daljenjeg je dobio slobodno - zaključio je Tomašević.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.