RADNICI ZASTAVE GREJU SE NA FURUNE!

Izvor: Kurir, 09.Feb.2012, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADNICI ZASTAVE GREJU SE NA FURUNE!

Čvrsti ugovori s francuskim partnerom za koga izvozimo šestu godinu je ono što nam ne dozvoljava da se pozovemo na višu silu, kažu u Zastavi INPRO

KRAGUJEVAC - U Kragujevcu, gde je jutros izmerena temperatura od minus 25 stepeni ispod nule, nema problema u snabdevanju građana i privrede vodom, strujom i grejanjem, izjavio je načelnik odeljenja preventivne zaštite od elementarnih i drugih nepogoda >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Dragoš Radovanović.

Da li je u nekom preduzeću obustavljena proizvodnja, za sada nema zvaničnih informacija, a privrednici navode da su se pripremili na vreme za zimu.

"Svi zaposleni su jutros došli na vreme, mašine rade i hala je zagrejana", izjavio Dragiša Ilić, direktor jednog privatnog preduzeća. Nemaju problema ni sa transportom, jer su se na vreme pripremili za rad u zimskim uslovima.

I preduzeće "Zastava INPRO" takođe radi nesmetano, jer , kako kaže direktor Branko Veljović, "čvrsti ugovori sa francuskim partnerom za koga izvozimo šestu godinu je ono što nam ne dozvoljava da se pozovemo na višu silu".

"Nemamo daljinsko grejanje, već koristimo alternativno kao što su furune, čime, ne samo da održavamo proizvodnju, već i štitimo instalacije od niske temperature vazduha", rekao je Veljović.

Preduzeće "Zastava INPRO" proizvodi lake teretne prikolice, lake čelične konstrukcije različitih namena, alate za održavanje vozila...

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.