Izvor: Domino Magazin, 01.Apr.2024, 11:06

Prvo predskazanje u domaćim bioskopima

Najnovije ostavrenje prestiženog američkog 20th Century Studios-a „PRVO PREDSKAZANJE“ upravo stiže na redovan bioskopski repertoar kod nas. Povodom toga za one koji vole neizvesnosti i nešto bioskopskog straha, u nekoliko gradova u Srbiji u sredu, 3. aprila organizovano je horor veče sa premijernim projekcijama filma. U bioskopima u Novom Sadu, Beogradu, Nišu i Kragujevcu već […] The post Prvo predskazanje u domaćim bioskopima appeared first on Domino Magazin Srbija.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Novi film u bioskopima: Prvo predskazanje

Izvor: DANuBeogradu.rs, 02.Apr.2024, 10:28

U sredu, 3. aprila 2024, u nekoliko bioskopa biće upriličena premijera horor filma „Prvo predskazanje“, a dan kasnije film će biti na redovnim repertoarima. Na blagajnama bioskopa mogu da se kupe karte za film „Prvo predskazanje“, koji predstavlja događaje prikazane u filmu snimljenom pre...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.