Prvi sajam vozila za međunarodni transport održaće se u oktobru u Kragujevcu

Izvor: B92, 28.Avg.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi sajam vozila za međunarodni transport održaće se u oktobru u Kragujevcu

Trodnevna manifestacija, prva ovakve vrste u Srbiji, posvećena je kompanijama i preduzetnicima koji se bave međunarodnim transportom i pojedincima koji žele da više saznaju o ovom poslu.

Pod pokroviteljstvom i u organizaciji kragujevačke kompanije Politek, proizvođača nadgradnji na lakim i srednjim komercijalnim vozilima, od 10. do 12. oktobra u hali i na otvorenom prostoru Šumadijskog sajma u Kragujevcu održava se prva izložba vozila i opreme za drumski međunarodni transport >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << - TRANSTEK 2019.

Tokom ove specijalizovane izložbe poslovnog karaktera posetioci će imati priliku da vide, probaju i kupe vozila mnogih renomiranih marki, upoznaju se sa njihovim karakteristikama i ostvare brojne pogodnosti i popuste.

Pored vozila i nadogradnji, biće prisutne i kompanije koje pružaju usluge ili prodaju delove i opremu za vozila u međunarodnom transportu, poput distributera pneumatika, veleprodavaca goriva, osiguravajućih i lizing kuća, kompanije koje se bave praćenjem i telematikom, prodavci uređaja za elektronsku naplatu putarine…

U sva tri dana, za zainteresovane će biti organizovane trodnevne radionice o raznim temama vezanim za transport, vozila i poslovanje u ovoj branši.

Učešće na ovoj jedinstvenoj manifestaciji je do sada potvrdilo četrdesetak renomiranih proizvođača i kompanija iz ove branše. Među njima su, recimo, predstavnici i prodavci lakih komercijalnih vozila Mercedes-Benz, Mitsubishi-Fuso, Volkswagen, Fiat, Iveco, Renault trucks, Isuzu.

Posetiocima će biti pružena jedinstvena prilika da se na istom mestu upoznaju i s ponudom uvoznika i prodavaca srednjeteških i teških komercijalnih vozila – prisustvo najatraktivnijim eksponatima su najavili Mercedes-Benz, Volvo Trucks, Iveco, Renault Trucks, Scania, MAN.

Na otvorenom prostoru bi, pored tegljača i velikih solo kamiona, trebalo da se pojave i eksponati najpoznatijih proizvođača priključnih vozila koja se prodaju u Srbiji: Schmitz Cargobull, Kögel, Schwarzmüller, Wielton, Kässbohrer. Pored privrednog programa, svoje prisustvo su potvrdili i predstavnici premijum automobilskih brendova - Mercedes, Jaguar, Range Rover.

Izlagači najavljuju da će posetioci imati mogućnost da neka od vozila isprobaju kraćom vožnjom u okolini Šumadija sajma.

Na prvoj domaćoj izložbi posvećenoj međunarodnom drumskom transportu očekuju se i drugi izlagači čija je delatnost neposredno ili posredno vezana za ovu delatnost.

Ulaz i parking za posetioce tokom manifestacije TRANSTEK 2019 biće besplatni.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.