Prvi odlasci sa “Čika Dače“ – Radnički i Knežević se sporazumno rastali

Izvor: KGsport.info, 20.Jun.2013, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi odlasci sa “Čika Dače“ – Radnički i Knežević se sporazumno rastali

Posle godinu dana provedenih na “Čika Dači“, golman Radničkog Marko Knežević dogovorio je prevremeni raskid ugovora sa kragujevačkim superligašem. On je u protekloj sezoni branio na devet prvenstvenih i jednoj Kup utakmici.
“Bilo mi je zadovoljstvo i čast da budem u takvom klubu sa takvom tradicijom i navijačima. Radnički mi je dao šansu da debitujem u Superligi. Odlučio sam da je najbolje za mene da odem u ovom trenutku, ali će mi Kragujevac uvek ostati u srcu i navijaću za Radnički gde god bio. Zahvalio bi se svim ljudima i poželeo sve najbolje“ - rekao je Knežević.
Da podsetimo, Knežević je u Kragujevac stigao iz zrenjaninskog Banata prošle sezone na insistiranje tadašenjeg trenera “Đavola“ Slavenka Kuzeljevića, koji ga je trenirao u ovom klubu.
Karijeru je počeo u Partizanu, gde je proveo 10 godina i prošao sve mlađe selekcije. Branio  je i za omladinsku reprezentaciju i nosio kapitensku traku. Nosio je i dres Kolubare iz Lazarevca, a sa Borcem iz Banjaluke osvojio je Kup Bosne i Hercegovine. U zrenjaninskom prvoligašu proveo je godinu i po i bio i kapiten.
Imao je važeći ugovor sa Kragujevčanima do leta 2014. godine.
Marku, koji je, ne samo odličan golman, već divan čovek, miran, povučen, pravi profesionalac želimo sve najbolje u nastavku karijere!

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

U Radničkom aktuelni odlasci

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2013, 00:12

Golman kragujevačkog Radničkog Marko Knežević raskinuo je ugovor sa Kragujevčanima i ovog leta će potražiti novu sredinu. Ipak, tvrdi da će mu Radnički zauvek ostati u srcu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.