Izvor: Danas, 25.Maj.2014, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva serija kineskih kamiona iz Kragujevca u oktobru

Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji Grupe Zastave vozila, odnosno Zastave kamiona i kineske kompanije JAK definitivno bi, prema poslednjim informacijama iz kragujevačke fabrike, trebalo da bude potpisan sredinom narednog meseca u Kini. Potpisivanju ugovora prethodiće odlazak grupe stručnjaka i radnika Zastave kamiona u sedište JAK-a, u gradu Anži, gde će se obučavati za sklapanje i proizvodnju kineskih teretnih vozila.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi srpski JAK u oktobru

Izvor: B92, 26.Maj.2014, 10:56

Kragujevac -- Zastava kamioni i kineski JAK bi, prema poslednjim informacijama iz kragujevačke fabrike, trebalo da potpišu ugovor o saradnji sredinom juna u Kini...Potpisivanju ugovora prethodiće odlazak grupe stručnjaka i radnika Zastave kamiona u sedište JAK-a, u gradu Anži, gde će se obučavati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.