Prva pobeda rukometašica Radničkog 1964 u Super B ligi Srbije

Izvor: KGsport.info, 15.Okt.2018, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva pobeda rukometašica Radničkog 1964 u Super B ligi Srbije

Rukometašice Radničkog 1964 upisale su prvi trijumf u Super B ligi Srbije, pošto su u utakmici 2. kola savladali na gostovanju ekipu Kučeva sa 34:26 (16:12).
Kragujevčanke su od samog starta krenule silovito i u 14. minutu stekle šest golova prednosti (8:2). Usledio je mali pad u igri izabranica Rodoljuba Kurandića, što je domaći sastav iskoristio da se približi na samo dva gola zaostatka (11:9), ali su na odmor rukometašice Radničkog 1964 ipak otišle sa zavidnih >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << „plus četiri“ – 16:12.
Čuvale su Šumadinke stečenu prednost sve do polovine drugog poluvremena, kada je usledio novi pad u njihovoj igri, pa su rukometašice Kučeva prišle na gol zaostatka u 47. minutu (24:23). Tada su ponovo na scenu stupile Jasmina Kolak i Ajlin Bjelak, koje su bile nezaustavljive za odbranu rivala, pa je Radnički 1964 na kraju došao do zaslužene pobede.
Kolakova i Bjelak su sa po 12 postignutih golova bile svakako najzaslužnije za pobedu kragujevačkog tima, dok je na drugoj strani prednjačila Jelena Đorđević sa 10 pogodaka.
Nakon dva uzastopna gostovanja na startu sezone, rukometašice Radničkog 1964 u 3. kolu očekuje debi pred svojim navijačima u hali „Jezero“. Rival će im biti Topličanin iz Prokuplja.
Foto: RK Radnički 1964
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Lob Ilićeve za trijumf u Požarevcu

Izvor: KGsport.info, 15.Okt.2018

Fudbalerke Radničkog 1923 zabeležile su drugu pobedu u Super ligi Srbije, pošto su u okviru 8. kola slavile na gostovanju ekipi Požarevca rezultatom 2:1 (1:1). . Veliku pobedu ostvarile su Kragujevčanke u Požarevcu. Predvođene raspoloženom Biljanom Ilić i nesavladivom Nevenom Milovanović na...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.