Promene u rukovodstvu OK Radnički

Izvor: KGsport.info, 26.Nov.2014, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promene u rukovodstvu OK Radnički


Teška situacija u kojoj se nalazi OK Radnički primorala je rukovodstvo nekadašnjeg prvaka države na određene kadrovske promene.
Tako je na vanrednoj Skupštini kluba odlučeno da za novog predsednika Skupštine bude imenovan Miroslav Stojanović Džiga, dok je za predsednika Upravnog odbora izabran bivši trener Kragujevčana Dejan Matić.
Stojanović je bio na čelu kluba kada je osvojio dve titule prvaka države i nacionalni kup, pa se očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << da popularni Džiga vrati Radnički na staze starog uspeha.
Kragujevački klub se nalazi u velikim finansijskim problemima, prinuđen je da igra sa izuzetno mladim timom i trenutno je pretposlednji na tabeli Viner štediša lige.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Mlađe kategorije – stožer budućnosti Radničkog 1923

Izvor: KGsport.info, 27.Nov.2014, 01:04

Rezultatska kriza i previranja u rukovodstvu kragujevačkog superligaša, odrazili su se i na omladinsku školu Radničkog 1923, koja je takođe pretrpela određene kadrovske promene.. Kragujevački superligaš nalazi se, što bi se reklo, „ni na nebu, ni na zemlji“. Politička vrteška u Kragujevcu...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.