Prolećno pranje ulica u Kragujevcu

Izvor: B92, 25.Feb.2021, 12:48

Prolećno pranje ulica u Kragujevcu

Kako je saopšteno iz JKP “Šumadija”, sunčani februarski dani omogućili su da se započne prolećno pranje i pročišćavanje ulica i trotoara u Kragujevcu, kako je planom i predviđeno.

“Pre samog pranja usisivačima i čistilicama se vrši uklanjanje naslaga soli i prljavštine sa ivičnjaka i trotoara koje posle zimske sezone mogu da ugroze automobile i kolovoz. U skladu sa vremenskim uslovima pranje ulica i trotoara za sada se obavlja u dnevnoj smeni sa tri ekipe na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << terenu, a od 1. aprila je planirano i redovno noćno pranje”, saopšteno je iz JKP “Šumadija”, prenosi Ritam grada.

Završeno je pranje Trga Vojvode Radomira Putnika i pešačke zone, kao i ulica Kralja Aleksandra I Karađorđevića, 27. marta, Kralja Petra I, Potporučnika Govedarice, Zmaj Jovine, Grada Sirena i Dr Zorana Đinđića.

U toku je pročišćavanje i pranje ulice Radoja Domanovića, a zatim se nastavlja pranje i drugih ulica u gradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.