Prokišnjava bolnica, pacijenti premešteni

Izvor: NaDlanu.com, 14.Feb.2012, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokišnjava bolnica, pacijenti premešteni

KRAGUJEVAC, 14. februara 2012. (Beta) - Pojedini pacijenti kragujevačkog Kliničkog centra otpušteni su u utorak kući, dok su neki premešteni zbog prodiranja vode u veći broj bolesničkih soba na pojedinim odeljenima, saopšteno je iz Centra.

KRAGUJEVAC, 14. februara 2012. (Beta) - Pojedini pacijenti kragujevačkog Kliničkog centra otpušteni su u utorak kući, dok su neki premešteni zbog prodiranja vode u veći broj bolesničkih soba na pojedinim odeljenima, saopšteno je iz Centra.Problemi u toj zdravstvenoj ustanovi su nastali zbog otapanja snega sa ravnih krovova i zaledjenih oluka.Prema saopštenju iz Kliničkog centra, u utorak je oko 30 pacijenata Klinike za neurologiju premešteno na Kliniku za oftalmologiju koja je na sedmom spratu zgrade Kliničkog centra."Nekoliko težih, nepokretnih pacijenata iz Klinike za neurologiju, prebačeno je u prizemlje iste klinike, na odeljenje intezivne nege, jer im je potreban neprekidan monitoring i aparati koji prate vitalne funkcije", navodi se u saopštenju.Centar za plućne bolesti, zbog prodiranja vode u veći broj prostorija, natopljenih plafona, zidova i elektro instalacija radi sa polovinom smeštajnih kapaciteta. U tom Centru ne radi ni rentgen aparat koji je u prostoriji u koju se sa plafona sliva voda i prekriven je najlonom.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.