Princip superstar na sceni Knjaževsko srpskog teatra

Izvor: Beta, 27.Feb.2015, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princip superstar na sceni Knjaževsko srpskog teatra

KRAGUJEVAC 27. februara 2015.(Beta) - Predstava "Princip Superstar" (Mesečari) u režiji Nebojše Bradića biće premijerno izvedena u subotu u Knjaževsko srpskom teatru u Kragujevcu.

Reditelj predstave Nebojša Bradić kazao je da se predstava bavi istorijom i kritikom budućnosti i okarakterisao je je kao komad sa glumom, pevanjem i igranjem.

"U vremenu smo kada se govori o sukobima koji se dešavaju na Bliskom istoku i u srcu Evrope koji najavljuju Treći svetski >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << rat, pitanje rata danas je isuviše živo da bismo preko njega prošli evokacijom onoga što je bilo pre 100 godina" rekao je Bradić, a prenosi teatar u Kragujevcu.

U predstavi igraju Miloš Krstović, Isidora Rajković, Djordje Djoković, Katarina Radivojević, Marina Perić, Dušan Stanikić i drugi.

Foto: http://plakatt.com

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U subotu premijera “Principa”

Izvor: Šumadija Press, 27.Feb.2015

U Knjaževsko-srpskom teatru, u subotu, 28. februara, biće premijerno izvedena predstava "Princip superstar" (Mesečari).

Nastavak na Šumadija Press...

Zmajeubice u Ljubljani

Izvor: SEEcult.org, 28.Feb.2015, 12:41

Jugoslovensko dramsko pozorište gostovalo je 27. februara na sceni Slovenskog narodnog gledališča (SNG) u Ljubljani predstavom “Zmajeubice” Milene Marković, u režiji Ive Milošević, koja je izvođena do sada i u Pragu, Gracu i Zagrebu...Predstava “Zmajeubice” premijerno je izvedena 7. juna...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.