Priji POZLILO na koncertu u Kragujevcu: Morala da napravi PAUZU, a onda je njega ugledala u publici i pozvala ga na scenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 11:21

Priji POZLILO na koncertu u Kragujevcu: Morala da napravi PAUZU, a onda je njega ugledala u publici i pozvala ga na scenu

Publika je uživala u svakom stihu.
Aleksandra Prijović već mesecima obilazi gradove po regionu u okviru turneje "Od istoka do zapada". Pevačica je sinoć održala koncert za pamćenje u Kragujevcu u hali "Jezero".
Da joj pruži podršku u ime porodice Živojinović, došao je Viktor. Priju je iz prvih redova podržala i majka Borka Mihajlović, koja nije skidala osmeh sa lica.
Kako prenosi "Republika", Aleksandri je u jednom trenutku pozlilo na bini, pa je uzela kratku pauzu kako bi došla do daha i rashladila se.
Kao pravi profesionalac, Aleksandra je nastavila koncert i na scenu je izvela Tropiko bend, pa se zahvalila Saletu i drugim članovima benda.
- Hvala vam mnogo što...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.