Prijem za prvake Srbije u atletici

Izvor: KGsport.info, 08.Avg.2013, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijem za prvake Srbije u atletici

Atletičari Radničkog iz Kragujevca na ekipnom prvenstvu održanom na stadionu Vojne akademije, osvojili su titulu ekipnog prvaka Srbije. Tim povodom gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović priredio je prijem za kragujevačke sportiste koji su trijumfovali na ovom prvenstvu.
“Fantastičan uspeh atletičara Radničkog koji smo čekali decenijama i evo sada ovi mladi ljudi su u svoj grad doneli titulu prvaka države. Na nama je da pratimo njihove uspehe, da se njima >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << ponosimo i da im, u skladu sa mogućnostima, obezbedimo ono što je potrebno za očuvanje statusa i osvajanje novih titula na budućim takmičenjima“ – rekao je gradonačelnik Stevanović.
“Na proteklom prvenstvu kragujevački atletičari su svoju snagu pokazali upravo na kolektivu. U klubu je jednoglasno prihvaćena ideja o osvajanju titule državnog prvaka, o ostvarivanju nečega što generacijama iza nas nije pošlo za rukom.
Uprkos jakoj konkurenciji uspeli smo u tome, ostavili kvalitetne klubove iza nas i obezbedili plasman za međunarodni Kup šampiona. U ovom trenutku kragujevački atletičari poseduju kvalitet dostojan da krajem maja meseca sledeće godine osvoje trijumf i u Kupu šampiona što je naš sledeći cilj i naša velika ambicija“ – istakao je Ivan Pavlović, predsednik AK Radnički.
Izvor i foto: kragujevac.rs
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.