Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2012, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnula se cisterna s tečnim gasom, nema opasnosti

KRAGUJEVAC -

Na auto putu Beograd-Niš kod sela Brzan danas, nešto pre 11 sati, prevrnula se cisterna sa 19.000 litara tečnog naftnog gasa, izjavio je Tanjugu komandant vatrogasne brigade Kragujevac Nenad Milošević.

On je naglasio da u toj nezgodi nema povređenih i da, na sreću, nije oštećen ventil, tako da nema opasnosti od isticanja gasa.

Cisterna je vlasništvo privatne firme "Europromet" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz Subotice, rečeno je Tanjugu u opštini Batočina na čijoj je teritoriji selo Brzan.

U toj opštini navode da se cisterna otkačila od kamiona i da je završila u njivi, dok je kamion prevrnut i na zaustavnoj traci je.

Nadležne ekipe iz Jagodine su na terenu i očekuje se dolazak dizalice koja cisternu treba da izmesti.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.