Pretučeni prvak izašao iz bolnice

Izvor: B92, 20.Sep.2013, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučeni prvak izašao iz bolnice

Kragujevac -- Učenik prvog razreda iz Aranđelovca, koga su u školskom dvorištu pretukla dvojica starijih učenika, pušten je danas iz Kliničkog centra u Kragujevcu.

"Dečak je oko 11 sati otpušten iz bolnice", rekla je Tanjugu portparolka Kliničkog centra u Kragujevcu Vanja Đorđević.

Majka pretučenog đaka prvaka Tijana Šuković rekla je jutros novinarima da je njen sin sada dobro i da se nada da će, uz pomoć psihologa, prebroditi to što mu se dogodilo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Jedino što traži, kako je rekla, jeste izvinjenje dece koja su pretukla njenog sina.

Dvojica učenika petog razreda osnovne škole "Svetolik Ranković" u Aranđelovcu pretukla su u utorak, 17. septembra u školskom dvorištu đaka prvaka te škole i nanela mu teške povrede.

"Policija je odmah reagovala i identifikovala izvršioce, a kako je reč o deci mlađoj od 14 godina koja nisu krivično odgovorna, uključeni su Centar za socijalni rad, njihovi roditelji i školski policajci, koji rade na utvrđivanju činječnih detalja događaja", rekao je načelnik policije u Kragujevcu Ivan Đorović.

Dečak je lečen na klinici za dečju hirurgiju Kliničkog centra u Kragujevcu.

Pretučenog dečaka sinoć je posetio ministar prosvete Tomislav Jovanović, koji je rekao da je napad na prvaka iz Aranđelovca udarac čitavoj prosveti Srbije, svoj deci, roditeljima i predanim nastavnicima i učiteljima i poručio da će ministarstvo koje vodi učiniti sve da se tako nešto više ne ponovi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretučeni prvak izašao iz bolnice

Izvor: Telegraf.rs, 20.Sep.2013

Majka đaka iz Aranđelovca, kojeg su u školskom dvorištu pretukla dvojica starijih učenika, kaže da je dečak sad dobro i nada se da će uz pomoć psihologa prebroditi to što mu se dogodilo

Nastavak na Telegraf.rs...

MAJKA IZVELA SINA IZ BOLNICE: Tražim samo izvinjenje dece koja su ga pretukla!

Izvor: Kurir, 20.Sep.2013

Moj sin je sada dobro i nadam se da će uz pomoć psihologa prebroditi ono što mu se dogodilo. Jedino što tražim jeste izvinjenje dece koja su ga napala, kazala je Tijana Šuković, majka povređenog deteta..ARANĐELOVAC - Učenik prvog razreda osnovne škole "Svetolik Ranković" iz Aranđelovca,...

Nastavak na Kurir...

Pretučeni prvak izašao iz bolnice

Izvor: Mondo, 20.Sep.2013

Učenik prvog razreda osnovne škole "Svetolik Ranković" iz Aranđelovca, koga su pre tri dana u školskom dvorištu..

Nastavak na Mondo...

Pretučeni prvak izašao iz bolnice, majka traži samo izvinjenje

Izvor: Večernje novosti, 20.Sep.2013

KRAGUJEVAC - Sedmogodišnji Plamen Šukić, đak prvak osnovne škole „Svetolik Ranković“ iz Aranđelovca, koga su u školskom dvorištu pretukli učenici petog razreda ove škole, u petak je napustio kragujevačku bolnicu. Lekari kažu da je njegovo zdravstveno stanje dobro. Kako će biti zalečeni...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.