Premijera predstave “Sve je u redu” za vikend u Lebanu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Maj.2018, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera predstave “Sve je u redu” za vikend u Lebanu

Teatar gimnazijalaca iz Lebana koji se sa Pozorišnih susreta gimnazijalaca u Kragujevcu vratio sa prvom nagradom, svoju priču o problemima mladih, obrađenu u predstavi Sve je u redu, pred lokalnom publikom izvešće 5. maja u Domu kulture “Radan”.

Ovo je, javljaju organizatori, dirljiva priča o ljudima, o bolu i stradanjima i nedostatku razumevanja sa kojima se susreću skoro svi adolescenti.

Predstava je rađena po motivima istoimene knjige Jasminke >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Petrović, u režiji profesora srpskog jezika i književnosti Dušana Blagojevića, uz asistenciju Ivane Krstić i naporan rad 23 člana Teatra gimnazijalaca - kažu organizatori.

Predstava počinje u 18 sati, a ulaz je slobodan.

Podsetimo, pored nagrade za najbolju predstavu, sa Pozorišnih susreta gimnazijalaca koji su se održali u Kragujevcu, trupa je osvojila i Specijalnu nagradu za kolektivnu igru, Nagradu za najbolji kostim, a dvoje amaterskih glumaca dobilo je pohvale za glumačko ostvarenje.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.