Preduzetnik se ubio pred sudskim izvršiteljima

Izvor: BKTV News, 01.Feb.2012, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preduzetnik se ubio pred sudskim izvršiteljima

 

Preduzetnik iz Kragujevca Milan S. ubio se jutros oko 11 časova pred sudskim izvršiteljima, koji su sa nalogom suda došli da preuzmu njegov stambeno-poslovni objekat u Ulici crvenog barjaka broj 17.
Milan S. je, prema rečima njegovog advokata Tatomira Lekovića, bio ogorčen jer je imovinu, koja mu se pleni, sud procenio na osam puta manju cenu od tržišne.
Advokat Leković kaže i da je ta odluka i bila motiv da Milan S. izvrši samoubistvo.
Policijska >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << uprava u Kragujevcu navodi da se on ubio posle neuspešnih međusobnih pregovora advokata, vođenih u prisustvu sudskih izvršitelja Osnovnog suda u Kragujevcu, neposredno pre sprovodjenja sudske odluke iseljenja iz kuće u Kragujevcu u ulici Crveno barjače br.17.
Pošto su razgovori između pravnih zastupnika o odlaganju iseljenja bili neuspešni, Milan S. je u jednom trenutku ustao, ušao u kuću i iz pištolja, koji je posedovao po odobrenju, hicem u grudi izvršio samoubistvo.
Ekipa Hitne medicinske pomoći je konstatovala srmt, a nakon uviđaja istražni sudija Višeg suda u Kragujevcu naložio je obdukciju.
Izvor: Blic
Tweet
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.