Predstavljen fijat 500L living

Izvor: Studio B, 04.Jul.2013, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljen fijat 500L living

Kompanija "Fijat automobili Srbija" (FAS) predstavila je u četvrtak u Kragujevcu novu verziju svog modela "500L", nazvanu "living".

Direktor FAS Antonio Ćezare Ferara rekao je da je to automobil srednje klase, sa sedam sedišta i odlikama karavana koji će se proizvoditi u "Našoj fabrici" u Kragujevcu. 

Ta verzija automobila je dužine 4,35 metara, zapremina prtljažnika je 638 litara, a može da se radi i verzija s pet sedišta, rečeno je novinarima na promociji >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u Kragujevcu. 

Verzija "500L Treking" koja je ranije predstavljena i u Beogradu, prodavaće se po promotivnoj ceni od 13.900 evra, dok se čulo da će se dizel-verzija "livinga" prodavati za 13.650 evra.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Stigli porodični i terenski „500-L”

Izvor: Politika, 04.Jul.2013

U maju ove godine povećani „fića” bio najprodavaniji auto u svojoj klasi..Kragujevac – „Fijat automobili Srbija” je predstavio dve nove varijante modela „500-L” – „living” sa sedam sedišta i „treking”, nešto robusniju verziju prilagođenu vožnji u terenskim uslovima. Promociji...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.