Predsednik OSS Zoran Gajić u poseti MOK Radnički

Izvor: KGsport.info, 16.Apr.2018, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik OSS Zoran Gajić u poseti MOK Radnički

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić bio je gost Muškog odbojkaškog kluba Radnički, gde je u prostorijama kluba obavio razgovor sa čelnicima nekadašnjeg šampiona Srbije. Gajić je obećao punu podršku kragujevačkom klubu, koji se uspešno stabilizuje uz veliku pomoć Skupštine grada Kragujevca.
Kao što je poznato, MOK Radnički je nedavno prešao pod ingerencije Grada, postavši Sportsko-privredno društvo. Na taj način dvostruki šampion države rešio je problem >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << većeg dela dugova i obezbedio sigurno finansiranje u narednom periodu.
Sve ovo predočeno je predsedniku OSS Zoranu Gajiću od strane predsednika Skupštine kluba Nebojše Gigovića, direktora Dušana Vulovića i člana Izvršnog odbora Marka Maksimovića. Radnom sastanku prisustvovali su i Vladimir Jović, predsednik Međuokružnog odbojkaškog saveza Kragujevca i Nenad Cvetković, generalni sekretar MOS Kragujevca.
Predsednik Saveza obavešten je o pokretanju besplatne škole odbojke za dečake u cilju omasovljenja i popularizovanja ovog sporta u Kragujevcu, a razmenjene su i određene ideje u vezi bolje saradnje OSS i klubova. Predsednik Gajić je obećao punu podršku klubu u njegovom nastojanju da se ponovo vrati u sam vrh domaće odbojkaške scene. Takođe, bilo je reči i o tome da muška seniorska selekcija Srbije naredne godine gostuje u Kragujevcu.
MOK Radnički je proteklu takmičarsku sezonu okončao na sedmoj poziciji u Super ligi Srbije. U plej-ofu Kragujevčani su eliminisani od Novog Pazara, dok su u Kupu Srbije dogurali do polufinala, gde su zaustavljeni od beogradske Crvene zvezde.
U Radničkom ne sede skrštenih ruku, već uveliko rade na pripremi terena za nastupajuću sezonu. Kragujevački klub bi na sednici Skupštine grada Kragujevca, koja je zakazana za 24. april, trebao da dobije saglasnost o promeni imena u Odobojkaški klub Radnički. Na taj način bi se stekli uslovi da Radnički formira i žensku sekciju, koja bi se takmičila u seniorskoj konkurenciji od naredne sezone.
S obzirom da je gotovo kompletan dug iz prethodnog perioda regulisan, Radnički može u potpunosti da se okrene takmičarskim ciljevima, a to je svakako borba za titulu.
M. P.
 
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.