Pre dve godine nisu uspeli, pokušaće ponovo - Kragujevčanin u Valensiji?!

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2018, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre dve godine nisu uspeli, pokušaće ponovo - Kragujevčanin u Valensiji?!

Srpski reprezentativac ponovo se našao na radaru kluba sa "Mestalje".

Kako prenose nemački mediji, Valensija je obnovila interesovanje za usluge srpskog reprezentativca iz redova nemačkog HSV-a Filipa Kostića.

Kragujevčanin će ovog leta izvesno promeniti sredinu, HSV je ispao u Cvajtu, a Kostić je izrazio želju za promenom sredine i Hamburger mu neće stajati na putu.

Žele u nemačkom klubu i da se reše najplaćenijih igrača, Kostić je sa primanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od dva miliona evra godišnje jedan od njih i voljni su da saslušaju ponude za njegove usluge.

Valensija je pokušala da ga dovede pre dve godine u svoje redove, ali tada nisu bili spremni da izađu u susret Štutgartu i "Švabama" plate traženih 14 miliona evra, što je HSV kasnije uradio.

Sada bi mogli da ga dobiju i za manje novca, pominje se da bi Hamburger bio spreman da ga proda za od osam do 10 miliona evra, što je svakako cifra koju "Slepi miševi" mogu da priušte.

Ipak, ništa se preciznije neće znati do kraja Mundijala, kako se Filip Kostić nalazi u Rusiji sa reprezentacijom Srbije i najverovatnije ga očekuje bitna uloga u startnoj postavi.

Podsetimo da je Valensija dogovorila i transfer još jednog srpskog internacionalca, put "Mestalje" uskoro će krenuti mladi vezista Zvezde Uroš Račić, a u njihovim redovima nastupa i "Zlatni orlić" Nemanja Maksimović, mada bi bivši vezista kazahstanske Astane mogao da promeni sredinu ovog leta.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Juve, Napoli i Inter ostali praznih šaka, Belgijanac odabrao Kinu!

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2018, 11:32

Još jedan sjajan fudbaler odlučio je da karijeru nastavi u najmnogoljudnijoj zemlji sveta...Kako prenose francuski lista "RMC", Totenhem je prihvatio ponudu od neimenovanog kineskog kluba za usluge belgijskog internacionalca Muse Dembelea...U pitanju je suma od 30 miliona funti (34 miliona evra), tačnije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.