Pozorište u Kraljevu se 17. decembra otvara u novom ruhu

Izvor: Beta, 04.Dec.2017, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozorište u Kraljevu se 17. decembra otvara u novom ruhu

Pozorište u Kraljevu biće otvoreno 17. decembra premijerom predstаve "Boing Boing" u koprodukciji s Knjаževsko-srpskim teаtrom iz Kragujevca, najavilo je danas Ministarstvo kulture i informisanja Srbije.Pozorište se otvara pošto su od 15. oktobra zamenjeni podovi i sedišta stara 33 godine.Stara sedišta nisu bačena već su popravljena i, po zahtevu Pozorišta, poklonjena domovima kulture u Žiči i Vitkovcu.Zgrada Pozorišta u Kraljevu je popravljena u sklopu konkursa Ministarstva kulture "Gradovi u fokusu". Ministarstvo je za popravku dalo 2,9 miliona, a lokalna vlast 300.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Nazire se kraj gradnje leskovačkog „Skadra na Bojani“

Izvor: juGmedia, 05.Dec.2017, 13:57

Gradnja sportske hale „Partizan“ u centru Leskovca, koju su Leskovčani nazvali „Skadrom na Bojani“, trebalo bi da bude završena naredne godine jer je leskovačka lokalna samouprava obezbedila nedostajućih 65 miliona dinara, potvređeno je danas Jugmedii...Ovo zdanje sa kapacitetima od 500...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.