Požar u Preduzeću za puteve u Kragujevcu

Izvor: Kurir, 09.Jul.2012, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u Preduzeću za puteve u Kragujevcu

Požar nije većih razmera, nema povređenih, a u gašenju učestvuju tri vatrogasna vozila, rekao komandant Vatrogasno-spasilačke brigade u Kragujevcu Nenad Milošević

KRAGUJEVAC - U krugu kragujevačkog Preduzeća za puteve danas oko 10 sati izbio je požar u drvenoj baraci i prema prvim informacijama nema povređenih. Požar je lokalizovan nešto posle 12 časova.

Komandant Vatrogasno-spasilačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << brigade u Kragujevcu Nenad Milošević rekao je da požar nije bio većih razmera, da nema povređenih i da je u gašenju učestvovalo tri vatrogasna vozila, a da je akcija bila rutinska.

On je naveo da su u junu zabeležena 104 požara, a da u prvim danima jula vatrogasne ekipe dnevno intervenišu u proseku tri puta.

Od početka ove godine Vatrogasno-spasilačka brigada u Kragujevcu učestvovala je u gašenju 1.109 požara čiji je uzrok u najvećem broju slučajeva bio ljudski faktor.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.