Potresna smrt devojčice (17) u Kragujevcu! Drug, u čijem je stanu pronađena mrtva, sproveden tužilaštvu!

Izvor: BKTV News, 24.Jun.2018, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potresna smrt devojčice (17) u Kragujevcu! Drug, u čijem je stanu pronađena mrtva, sproveden tužilaštvu!

Mladiću u čijem je stanu sedamnaestogodišnja M.M. iz Petrovca kod Kragujevca pronađena mrtva, određena mera zadržavanja.

Policija je, kako “Novosti” saznaju, odredila meru zadržavanja drugu sedamnaestogodišnje M.M., iz Petrovca kod Kragujevca, koja je u njegovom stanu, nadomak Šumarica, pronađena mrtva.

On će biti sproveden nadležnom tužilaštvu. Najverovatniji uzrok smrti ove tinejdžerke je uzimanje prekomerne doze psihoaktivnih supstanci. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

FOTO: BKTVNews/Ilustracija

Nesrećna devojka je u petak, sa bratom, boravila u pomenutom stanu. Naglo joj je pozlilo, a onda je preminula. Svi detalji iz istrage o ovom tragičnom događaju još uvek se ne saopštavaju, a očekuje se i obdukcioni nalaz.

Gradom kolaju glasine da je M. M., bila u vezi sa mladićem u čijem je stanu preminula, kao i da je on koristio opijate.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.