Izvor: RTS, 27.Jan.2021, 18:19

Poslanici o sudijama koji se prvi put biraju na funkciju

Poslanici Skupštine Srbije počeli su raspravu o Predlogu odluke o sudijama koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju, koji je podneo Visoki savet sudstva.
U predlogu odluke se navodi da se prvi put na sudijsku funkciju u Osnovni sud u Ivanjici biraju sudijski pomoćnici u Požegi, Srđan Ostojić, Slađana Popović i Dušica Lekić Burlić.

Prvi put za sudijsku funkciju u Privredni sud u Kragujevcu biraju se poreski inspektor Gorica Rašić >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i sudijski pomoćnik u Apelacionom sudu u Kragujevcu Snežana Božanić.
Predloženo je i da se prvi put za sudijsku funkciju u Privredni sud u Nišu izabere sudijski pomoćnik u tom sudu Sanja Tomić.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.