Poraz vaterpolista Radničkog u Budvi

Izvor: KGsport.info, 03.Mar.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz vaterpolista Radničkog u Budvi

U derbiju za prvo mesto u Regionalnoj A2 ligi, vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca poraženi su na gostovanju ekipi Budve, rezultatom 10:5, pa su ova dva tima sada izjednačena na tabeli, s tim što je crnogorski predstavnik u prednosti zbog boljeg međusobnog skora.
Budvanima je ovaj meč bio poslednji voz za viši rang, pa su na krilima prepunih tribina, u uzavreloj atmosferi, pružili svoj maksimum i stigli do važne pobede.
Domaćin je krenuo agresivno od samog starta >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << i poveo već u prvom napadu preko Petra Ćetkovića, da bi sredinom uvodne deonice vođstvo udvostručio Nikola Bogdanović (2:0). Seriju domaćih na kratko je prekinuo Ivan Gusarov, a konačan rezultat prvog dela postavio je Miroslav Ranđić, veliko pojačanje Budvana iz novosadske Vojvodine – 3:1.
U drugoj četvrtini igralo se gol za gol, sve do finiša kada je Sergej Lobov doneo crnogorskom timu do tada najveću prednost od četiri gola (7:3).
U nastavku susreta mlada kragujevačka ekipa bolje je parirala znatno iskusnijem rivalu, ali nije uspela da izbegne poraz.
Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Nikola Bogdanović sa tri gola, dok su Miroslav Ranđić i Petar Ćetković postigli po dva. U ekipi Radničkog u strelce su se upisali Mitrović, Radovanlija, Frolov, Dino i Gusarov.
Budva – Radnički 10:5 (3:1, 4:2, 2:1, 1:1)
BUDVA
Bazen: SRC Budva.
Gledalaca: 500.
Sudije: Petar Abramović (Kotor), Ivan Raković (Beograd).
Igrač više: Budva 11(2), Radnički 11(3).
Peterci: Radnički 2(2).
BUDVA: Zubac, Ranđić 2, S. Ćetković 1, Mitrović, Brguljan, Stojčić 1, Lobov 1, Vukmirović, Bogdanović 3, Danilović, P. Ćetković 2, Franeta, Vitorović, Dragović. Trener: Pejaković.
RADNIČKI: Dobožanov, Mitrović 1, Stanojević, Ganić, Radovanlija 1, Frolov 1, Panić, Dino 1, Vasić, Gusarov 1, Manić, Tomašević, Gavrilović, Pljevančić. Trener: Stevanović.
Budva i Radnički sada dele prvo mesto sa po 35 bodova, dok Solaris ima 34. U poslednjem kolu Radnički gostuje novosadskoj Vojvodini, Budva niškom Naisu, a Solaris riječkom Primorju.
Izvor i foto: KVK Radnički
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.