Poraz  „Putara“ u Kragujevcu

Izvor: NTV.rs, 01.Mar.2015, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz „Putara“ u Kragujevcu

U 13.kolu Super lige za kuglaše Vodovod je u Kragujevcu pobedio Niš –Put sa 6:2. Odnos oborenih čunjeva 3473:3225 za domaće, u čijim je redovima najbolji bio Aleksandar Milinković sa 611 čunjeva. Pojedinačne poene za Nišlije osvojili su Darko Marković sa 588 i Dejan Trifunović sa 562 oborena „drva“. Niš- Put je i dalje na osmom mestu sa 7 bodova, a u narednom kolu u Kruševcu će biti domaćin Metalcu iz Gornjeg Milanovca.A u Prvoj ligi,Čair je u Nišu odigrao nerešeno 4:4 sa drugoplasiranim Kraljevom. Čairci su imali i šansu da pobede, ali i sa jednim bodom su se učvrstili u sredini tabele.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Kruševac

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd blistao u Kljajićevu, Sremice bolje od Džambo investa!

Izvor: DobreVesti.rs, 01.Mar.2015

 . BEOGRAD – Šampion Beograd protutnjao je kroz Kljajićevo u 13. kolu Super lige Srbije i savladao Kordun sa 7:1 predvođen igračem kola Milošem Simijonovićem 681!. . .Metalac iz Gornjeg Milanovca ostao je na drugoj poziciji iza vodećeg Beograda pošto je kao domaćin savladao „fenjeraša“,...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.