Polet eliminisao Radnički u pretkolu Kupa Srbije

Izvor: KGsport.info, 08.Sep.2016, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polet eliminisao Radnički u pretkolu Kupa Srbije


Fudbaleri Radničkog neće imati priliku da zaigraju u ovogodišnjem Kupu Srbije, pošto su juče u Ljubiću eliminasani od domaćeg Poleta sa 0:2 (0:1) u pretkolu najmasovnijeg klupskog takmičenja.
Trener Radaković je odlučio da standardne prvotimce odmara za subotonji duel sa Jedinstvo Putevima, pa je priliku pružio igračima sa manjom minutažom, koji nažalost nisu uspeli da pariraju veoma motivisanoj ekipi iz predgrađa Čačka.
Prvi su zapretili gosti iz >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Kragujevca preko Nikole Ivkovića, ali golman Poleta Čabarkapa dobro intervenisao.
Na nova uzbuđenja čekalo se do finiša prvog dela igre. Igrao se 41. minut kada su domaći došli do vođstva preko Strizovića. Četiri minuta kasnije Dejan Miljuš je propustio idealnu priliku da izjednači rezultat.
Početak drugog poluvremena donosi još dinamičniju igru, sa povremenim atacima na obe strane. Pitanje pobednika susreta bilo je rešeno u 71. minutu, kada je kapiten Poleta Knežević bio najviši u skoku i preciznim udarcem glavom sa nekih pet metara postavio konačnih 2:0.
Posle eliminacije u pretkolu Kupa Srbije, fudbaleri Radničkog 1923 okreću se obavezama u Srpskoj ligi Zapad, gde pokušavaju da se izbore za prvo mesto koje vodi u viši rang.
Već u subotu, 10. septembra, na „Čika Daču“ stižu Jedinstvo Putevi iz Užica, u okviru meča 5. kola. Početak susreta zakazan je za 16 časova.
 
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.