Izvor: Kragujevac.rs, 04.Maj.2018, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrenut sajt o kulturnim dešavanjima u Kragujevcu

Kako bismo upoznali naše sugrađane o kulturnim dešavanjima i kako bismo kulturu učinili vidljivom i dostupnom izradili smo specijalizovani veb sajt za potrebe kragujevačke kulture, kazao je Miljan Bjeletić, član Gradskog veća za kulturu.

Postoji dugogodišnji problem nedovoljne informisanosti naših sugrađana o kulturnim dešavanjima u Kragujevcu kao i problem preklapanja kulturnih događaja. Na ovaj način taj problem će biti prevaziđen. Sve informacije imaćemo na jednom mestu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << kaže Bjeletić, što za posledicu može imati povećanu participaciju posetilaca kulturnim dešavanjim.

Želimo da približimo kulturu na savremen način našim sugrađanima koja će im od sada bizi na dohvat ruke tj. dodir prsta imajući u vidu da ćemo za dve nedelje lansirati i mobilnu aplikaciju za android telefone, poručuje Bjeletić.

Sajt je pregledan, savremen i jednostavan za pretragu. Svi koji ga posete pored kalendara kulturnih dešavanja u Kragujevca, mogu naći i osnovne informacije i kontakte svih ustanova i institucija kulture u gradu. Adresa sajta je kulturakg.com .
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.