Pokrenimo start-ap u Kragujevcu: Podrška inovacijama i digitalnoj transformaciji

Izvor: B92, 12.Apr.2021, 20:31

Pokrenimo start-ap u Kragujevcu: Podrška inovacijama i digitalnoj transformaciji

U petak 16. aprila u 12 časova u prostorijama Biznis inovacionog centra biće održan info dan i prezentacija StarTech programa podrške digitalnoj transformaciji malih i srednjih preduzeća.

Prezentaciju predstavnika NALED – a i udruženja ENECA zainteresovani mogu da prate i putem livestreama – a na YouTube kanalu NALED – a

U okviru prvog poziva, start–ap timovi, preduzetnici, mikro, mala i srednja preduzeća moći će do 4. juna 2021. godine da konkurišu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za grantove u iznosu od 15 000 do 100 000 dolara i sredstva ulože u razvoj inovativnih proizvoda i usluga, osvajanje novih tržišta i otvaranje novih radnih mesta, navodi se na sajtu grada Kragujevca.

Tokom info dana, zainteresovana javnost moći će bolje da se informiše o programu, svim uslovima i nepohodnoj dokumentaciji za učešće. Bespovratnu podršku inovativnim firmama obezbeđuje kompanija Philip Morris International (PMI) a projekat sprovodi NALED u saradnji sa Vladom Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.