Izvor: Kragujevac.rs, 09.Mar.2018, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačana kontrola taksi prevoza

U nastavku akcije suzbijanja divljeg auto taksi prevoza na teritoriji grada Kragujevca, do sada je iz saobraćaja privremeno isključeno 83 vozila. Akcija je započeta početkom februara i sprovodi se svakodnevno, pa i u dane vikenda u noćnim satima.

Vozila se najčešće isključuju iz saobraćaja zbog nekorišćenja taksimetra za naplatu prevozničke usluge, neposedovanja važeće taksi dozvole za vozilo i vozača, obavljanje linijskog prevoza putnika - kaže Andreja Ilić, načelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << Gradske uprave za komunalne i inspekcijske poslove.

Zajedničku akciju sprovodi Inspektorat za saobraćaj i puteve Gradske uprave, saobraćajna policija, pripadnici policije opšte nadležnosti, kao i pripadnici Odeljenja za suzbijanje privrednog kriminaliteta. Cilj akcije je da se na teritoriji Kragujevca obezbedi siguran i kvalitetan taksi prevoz.

Pojačana kontrola biće organizovana i narednih dana.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.