Podlegao povredama: Preminuo odbornik iz Topole

Izvor: B92, 25.Sep.2023, 09:02

Podlegao povredama: Preminuo odbornik iz Topole

D. M. (53) odbornik iz Topole preminuo je sinoć u Kliničkom centru Kragujevac,nakon što se polio benzinom i zapalio.

Primljen je na lečenje u Klinički centar Kragujevac, nalazio se u Jedinici intenzivnog lečenja centra za anesteziju i reanimatologiju.

Podsetimo se,on se zapalio ispred policijske stanice u Topoli.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREMINUO ODBORNIK (53) IZ TOPOLE: Polio se benzinom i zapalio ispred policijske stanice

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2023

Tragične vesti..Odbornik (53) iz Topole preminuo je sinoć u Kliničkom centru Kragujevac, nakon što se, polio benzinom i zapalio...On se zapalio ispred policijske stanice u Topoli...Primljen je na lečenje u Klinički centar Kragujevac, nalazio se u Jedinici intenzivnog lečenja centra za anesteziju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Preminuo odbornik iz Topole koji se polio benzinom i zapalio

Izvor: Radio 021, 25.Sep.2023

Odbornik u Skupštini opštine Topola D. M, koji se 14. septembra polio benzinom i zapalio u tom mestu, preminuo je sinoć u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.