Podela bodova u Kragujevcu

Izvor: KGsport.info, 06.Okt.2013, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podela bodova u Kragujevcu

Kadeti Radničkog igrali su bez golova sa vršnjacima Slobode iz Užica, u osmom kolu Kadetske lige Srbije.
Gosti iz Užica došli su sa namerom da ostanu neporaženi i više pažnje su posvetili odbrani svog gola nego napadačkim ambicijama. U tome su i uspeli pa je podela bodova bila neminovna.
Ekipa trenera Milana Živkovića sada ima 11 bodova i nalazi se i dalje u gornjem delu tabele. Narednog vikenda odmeriće snage, baš kao i pioniri, sa ekipom Rada na Banjici.
Radnički 1923 – Sloboda 0:0
KRAGUJEVAC
Prvi pomoćni teren “Čika Dače“
Gledalaca: 100
Sudija: Đorđe Petrović (Čačak)
Žuti kartoni: Đurić i Krća (Sloboda)
RADNIČKI 1923: Najdanović, Obradović, Lazarević, Perović, Dobrić, Gočanin, Lukić, Milovanović (Srećković), Ratković, M. Milutinović (Veselinović), Goljović (L. Milutinović).
SLOBODA: Popović, Stojičić, Diković, Purić, Krća, Vukašinović, Eminović, Đakovac (Šalipur), Milovanović (Daglar), Dragutinović, Đurić.
IGRAČ UTAKMICE: Stefan Popović (Sloboda)
Izvor: Željko Marinković

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Železničar na čelu Super lige

Izvor: NTV.rs, 07.Okt.2013, 11:24

Posle 4. kola Super lige Srbije rukometaši niškog Železničara su prvi na tabeli sa maksimalnim učinkom. “Želja” je u prethodnom kolu pobedio kao domaćin Radnički iz Kragujevca sa 30:26( Đukić 9, Živković 7 golova) i jedini je superligaš koji ima svih 8 bodova. U narednom kolu niškim...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.