Počinju Joakimovi dani

Izvor: Politika, 23.Feb.2013, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinju Joakimovi dani

KRAGUJEVAC – Kragujevački Knjaževsko srpski teatar biće domaćin „Joakimovih dana” na kojima će od 25. februara do 2. marta biti izvedene predstave pozorišta iz Kragujevca, Šapca, Vranja i Kraljeva.

Manifestacija će biti otvorena u ponedeljak u galeriji „Joakim” promocijom pozorišne revije „Joakim” sa početkom u 19 časova.

Istog dana biće izvedena predstava kragujevačkog pozorišta >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << „Moje bivše, moji bivši” u režiji Slađane Kilibarde.

U sredu, 27. februara, na „Joakimovim danima” predstaviće se Šabačko pozorište s predstavom „Mladi Staljin”, koju je po tekstu britanskog pisca Džona Hodža režirao Nebojša Bradić.

Na repertoru „Joakimovih dana” u Kragujevcu u četvrtak, 28. februara, biće predstava pozorišta „Bora Stanković” iz Vranja „Ženski razgovori”, u režiji Nebojše Dugalića.

Revija se završava u subotu, 2. marta, izvođenjem predstave „Priča” u režiji Aleksandra Lukača i koprodukciji Kraljevačkog pozorišta i užičkog Narodnog pozorišta.

„Joakimovi dani” organizuju se tradicionalno povodom obeležavanja Sretenja, Dana teatra u Kragujevcu, koji ove godine slavi 178. godišnjicu.

Beta

objavljeno: 23.02.2013.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Joakimovi dani kreću 25. februara

Izvor: Kurir, 23.Feb.2013

Manifestaciju će otvoriti promocija kragujevačke pozorišne revije "Joakim" posle čega će glumci kragujevačkog teatra izvesti predstavu "Moje bivše, moji bivši"..KRAGUJEVAC - Pozorišna revijalna manifestacija "Joakimovi dani", na kojoj će učestvovati pozorišta iz Kragujevca, Vranja, Šapca...

Nastavak na Kurir...

"Joakimovi dani" počinju 25. februara

Izvor: Akter, 23.Feb.2013

Pozorišna revijalna manifestacija "Joakimovi dani", na kojoj će učestvovati pozorišta iz Kragujevca, Vranja, Šapca i Kraljeva, počinje u ponedeljak 25. februara u Knjaževsko-srpskom teatru i traje do 2. marta

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.