Pobede Vukova, Veprova, Plavih zmajeva i Pantera na startu Superlige u američkom fudbalu

Izvor: Blic, 25.Mar.2012, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Vukova, Veprova, Plavih zmajeva i Pantera na startu Superlige u američkom fudbalu

Novo izdanje srpske Superlige u američkom fudbalu počelo je je ovog vikenda, a favoriti su opravdali tu ulogu pa su pobede, pored ostalih, zabeležili i prošlogodišnji finalisti, aktuelni prvaci Vukovi i vicešampioni Divlji Veprovi.

U subotu su SBB Vukovi, kako glasi novo ime branioca titule, pregazili Vitezove iz Kleka sa 54:8 uz dva tačdaun dodavanja novog kvoterbeka "čopora sa Ade”, Lensa Krizina.

Dan kasnije kragujevački Mozzart Divlji veprovi, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su takođe ime sponzora pridodali svom imenu, savladali su u lokalnom derbiju kraeljvačke Kraljevske krune sa 32:9 uz čak četiri tačdaun dodavanja novog Amerikanca na poziciji organizatora igre, Meta Džeksona.

I dok su pančevački Panteri uspeli da nanesu poraz novosadskim Vojvodama od 23:8 uz tri tačdaun dodavanja Vojislava Milenkovića i njegov šut za fild gol, najuzbudljivije je bilo u Čačku.

Tamo su beogradski Plavi zmajevi pobedili domaće Anđeoske ratnike sa 27:21 posle dva velika preokreta. Poveli su gosti iz glavnog grada sa 13:0, potom je Đorđe Avramović sa tri tačdaun dodavanja doneo prednost Čačanima od 21:13, ali je trijumf ipak pripao Beograđanima.

Superliga u američkom fudbalu, 1. kolo

SBB Vukovi Beograd – Vitezovi Klek 54:8 (27:0, 14:8, 7:0, 6:0)

Mozzart Divlji veprovi - Kraljevske krune Kraljevo 32:9 (6:0, 0:3, 19:6, 7:0)

Anđeoski ratnici Čačak - Plavi zmajevi Beograd 21:27 (0:6, 7:7, 14:6, 0:8)

Panteri Pančevo - Vojvode Novi Sad 23:8 (20:0, 0:0, 0:0, 3:8)

Povezane vesti: Uz TV prenose kreće srpska Superliga u američkom fudbalu Uzdrmani Divlji veprovi protiv Čačana za finale Superlige U Pančevu i Kraljevu počinje plej-of Superlige u američkom fudbalu Nezaustavljivi Kraljevčani eliminisali senzacionalnu Kikindu Rasplet na "severu" srpske Superlige američkog fudbala
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SAAF: Derbi Zmajevima, Veprovi lako

Izvor: B92, 26.Mar.2012, 03:35

Kompletirano je prvo kolo Sport Klub Superlige Srbije u američkom fudbalu, a posle Vukova, pobede su ostvarili još Veprovi, Zmajevi i Panteri...Epitet najneizvesnijeg meča kola opravdao je duel u Čačku gde su "Plavi zmajevi" savladali "Anđeoske ratnike" sa 27:21...Divlji Veprovi su u Kragujevcu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.