Izvor: FudbalSrbija.net, 30.Avg.2014, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Borca i Mladosti

30.08.2014.foto:M.Jelisavčić-Piko
Radnički Kragujevac – Borac Čačak 0:1 (0:0)
Milojević 72
Mladost Lučani – Napredak 2:1 (1:0)
Jovanović 24, Milosavljević 84 – Bajić 82
Mladost i Borac ,povratnici uJSL,zabeležili su pobede u prve dve utakmice četvrtog kola.Iako je Radnički imao nešto više od igre,Borac je iskoristio priliku koja se ukazala Milojeviću i nosi sva tri boda u Čačak,dok Radnički ostaje prikovan za začelje tabele uprkos >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << 26 dovedenih pojačanja ovog leta.
Jovanović i Milosavljević su doneli veliku radost za svoje pristalice u Lučanima,mada je Napredak uspeo da izjednači u 82 minutu preko Bajića,ali već u sledećem napadu Živadinović asistira Milosavljeviću za konačnih 2-1.
 
 
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JSL: Pobede povratnika u elitu

Izvor: B92, 30.Avg.2014

Novi fudbalski prvoligaši u Srbiji Borac iz Čačka i Mladost iz Lučana zabeležili su u subotu pobede u četvrtom kolu Jelen Superlige...Borac je do druge pobede došao pobedom u gostima nad Radničkim iz Kragujevca od 1:0. Mladost je kod kuće u Lučanima pobedila Napredak sa 2:1...Radnički je bio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.