Pobeda protiv Bečeja vida rane iz Smedereva (petak, 16.30h)

Izvor: KGsport.info, 31.Okt.2014, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda protiv Bečeja vida rane iz Smedereva (petak, 16.30h)


Kragujevački Ekonomac dočekaće sutra Smederevo u utakmici 6. kola Prve futsal lige Srbije. „Studenti“ su u prošlom kolu poraženi na gostovanju u Smederevu, pa se pobeda protiv Bečejaca nameće kao imperativ.
Ekipa trenera Cvetanovića je platila danak jako zgusnutom rasporedu, što je uz povrede pojedinih igrača, dovelo do toga da šampion Srbije posle pet kola zauzima čak četvrto mesto na tabeli, sa dva boda manje od vodećih Kalče i Smedereva. Sada su Kragujevčani >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << znatno odmorniji, sa izuzetkom par reprezentativaca, koji su branili boje nacionalnog tima u prijateljskom dvomeču sa Rusijom ove nedelje.
Ekipa Bečeja pretrpela je nekoliko promena u igračkom kadru ovog leta, kao i u stručnom štabu, pošto je Dejana Stanojeva zamenio Goran Božičić, koji će imati ulogu igrača-trenera. Bečejci su ostali bez Marka Novakovića, Dražena Arvajija i golman Zorana Ćurčića. Najveća opasnost „Studentima“ preti od iskusnog Marka Živića, a tu su još i Igor Šošo, Roknić, Tomić, Vadaski itd.
Bečejci igraju u promenljivoj formi, zabeležili su tri pobede, jedan remi i jedan poraz, i to katastrofalan 1:6 na gostovanju Kalči u Nišu, i trenutno zauzimaju peto mesto na tabeli. Treba podsetiti da su Bečejci zbog sramne odluke da ne dođu u Kragujevac i ne odigraju revanš utakmicu prošlogodišnjeg plej-ofa, kažnjeni oduzimanjem tri boda već pre početka ove sezone, tako da umesto deset, sada imaju sedam bodova.
Utakmica između Ekonomca i Bečeja igra se sutra u kragujevačkom „Jezeru“ od 16 časova i 30 minuta.

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Lider u Zemunu,Bečej protiv Ekonomca

Izvor: FudbalSrbija.net, 31.Okt.2014

31.10.2014...U naredna tri dana igraju se utakmice futsal prvenstva Srbije,a prvi susret je večeras u Kragujevcu gde domaći Ekonomac nakon prvog poraza u prvenstvu od ekipe Smedereva dočekuje Bečej koji se nalazi u „zlatnoj“ sredini tabele i bez imperativa stiže u Kragujevac,pa se može očekivati...

Nastavak na FudbalSrbija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.