Pitbul uleteo u hodnik Kliničkog centra u Kragujevcu da pronađe vlasnika (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 04.Jan.2022, 13:11

Pitbul uleteo u hodnik Kliničkog centra u Kragujevcu da pronađe vlasnika (FOTO)

U hodnik Univerzitetsko kliničkog centra „Kragujevac“ , kako bi obišao prijatelja koji je na lečenju, pre par večeri  je došao pas.
Ovaj nesvakidašnji posetilac bolnice se, ušavši u hodnik, uputio ka delu Kliničkog centra gde se hospitalizuju bolesnici.
– Prethodno je tu prošao mladić koji se teško kretao i uputio ka hospitalu. Pretpostavljamo da je njegov pas – rekli su očevidci.
Nakon što je pozvan pas je došao do radnika obezbeđenja i kao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << pokušavao da mu nešto objasni gestikulacijom glave, kao da je komunicirao.
Obezbeđenje je moralo da ga udalji iz prostorija, a i to „ljudski“ prihvatio – i otišao.
Zanimljivo je i kako je pas ušao u prostorije KCK.
Foto: Printskrin/Ucentar.rs Čekao je neko vreme u dvorištu i kada je shvatio da se ona otvaraju na senzor iskoristio je svoju priliku i krenuo zabrinut za vlasnikom.
Video pogledajte na portalu  ucentar.rs.
Leskovčani spasili psa nasukanog na veštačkom ostrvu od đubreta (VIDEO)

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.