Pionirska odbojkaška reprezentacija Srbije na pripremama u Kraguejvcu

Izvor: KGsport.info, 01.Feb.2018, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pionirska odbojkaška reprezentacija Srbije na pripremama u Kraguejvcu

Muška pionirska odbojkaška reprezentacija Srbije obaviće sedmodnevne pripreme u Kragujevcu. „Orlići“ će se okupiti u nedelju, 4. februara, i u srcu Šumadije boraviće do subote, 10. februara.
Selektor Ognjen Bulić je za ovu priliku pozvao 36 igrača iz 23 kluba. Nažalost, na ovom spisku nema nijednog igrača iz Kragujevca.
Treniraće se dva puta dnevno, a treninzima će rukovoditi Ognjen Bulić, prvi trener pionira Srbije, Bojan Mihajlović, drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << trener pionira Srbije, Miloš Ignjatović, drugi trener, Milan Ljubičić, treći trener, dr Ljuban Martinović, lekar svih nacionalnih selekcija, i dr Bogdan Sretenović, predsednik UOTS, član IO OSS i sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za mušku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju Srbije.
Inače, na sedam treninga održanih tokom novembra i decembra testirano je ukupno 206 pionira iz 45 klubova, kako bi se stekao što bolji uvid u mogućnosti igrača rođenih 2003, 2004. i 2005. godine pred nastupajuće Balkansko prvenstvo u Turskoj.
UNA BUGARČIĆ NA SPISKU PIONIRKI
Danas će se u Obrenovcu okupiti ženska pionirska reprezentacije Srbije, koju takođe očekuju sedmodnevne pripreme. Među 34 pozvane igračice našlo se i ime talentovane Une Bugarčić, članice ekipe Kraguj-Radnički.
Pionirke Srbije takođe tokom 2018. godine učešće na Prvenstvu Balkana.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.