Pevači doživeli saobraćajku

Izvor: Svet, 01.Maj.2016, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevači doživeli saobraćajku

Filip Mitrović, pevač Granda, i njegova koleginica Marina Radosavljević doživeli su saobraćajnu nesreću u Kragujevcu i tom prilikom, na svu sreću, prošli bez težih povreda.
Filip je potvrdio da je do udesa došlo i da je automobil u kojem su njih dvoje bili oštećen.
“Presekao me je lik i bacio na bankinu. Nismo ozbiljnije povređeni, ali je auto skrckan. Jako sam se uplašio”, rekao je Mitrović.
Filip je srećan što nije došlo do veće nesreće jer je, kako kaže, muškarac koji je u tom trenutku bio u drugom autombilu, vozio i bebu, ali mu to nije bio razlog da više povede računa u saobraćaju.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Pevači "Granda" imali saobraćajku!

Izvor: Mondo, 02.Maj.2016, 13:05

Domaća štampa prenosi da su Filip Mitrović i Marina Radosavljević doživeli saobraćajnu nesreću...Filip i Marina išli su u Kragujevac, kada ih je drugi vozač "isekao" i izgurao ih na bankinu...Mitrović, inače učesnik "Prvog glasa Srbije" koji je preleteo u "Grandovo" jato, rekao je za domaću...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.