Petorka pojačala Mašinac

Izvor: KGsport.info, 29.Jan.2014, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petorka pojačala Mašinac


KMF Mašinac u drugi deo sezone Druge futsal lige „Zapad“ ući će sa petoricom novih igrača. Ekipu su pojačali Vojislav Perić, Andreja Stefanović, Miloš Aksentijević, Aleksandar Simonović  i Kosta Stevanović.
Popularni „Mašinci“, koji trenutno drže drugu poziciju na tabeli, iza gradskog rivala Ekonomca B, očigledno imaju visoke ambicije u nastavku takmičenja, pa su, shodno tome, rešili da osveže svoje redove ove zime. Politika kluba, koja insistira na tome da ekipa bude sastavljena isključivo od Kragujevčana, i ovaj put je ispoštovana, obzirom da su sva pojačanja rodom iz grada na Lepenici.
Vojislav Perić i Andreja Stefanović u Mašinac stižu iz drugog tima Ekonomca, tako da se bez sumnje radi o veoma talentovanim i školovanim igračima. Preostala „trojka“ zamenila je veliki fudbal „igrom na petoparcu“. U pitanju su Miloš Aksentijević, koji je igrao za Seljak iz Malih Pčelica, zatim Aleksandar Simonović, bivši igrač Arsenala, dok je poslednje pojačanje Kosta Stevanović, koji stiže iz redova Kolonije.
Sva petorica su već duže vreme sa ekipom, pa se njihov debi očekuje već za vikend, kada će „Mašinci“, u okviru 10 kola Druge lige „Zapad“, gostovati u Bajinoj Bašti.
Foto: kmfmasinac.rs
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.