Peterac: Opasne igre u Kragujevcu

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Maj.2013, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peterac: Opasne igre u Kragujevcu

Piše: Dejan Stevović
Staž i rezultati daju Dejanu Udovičiću pravo da kaže sve što misli. I tu nema dileme. U celoj priči treba dodati samo još nešto: tenzije bi mogle da se smanje kad bi sudile strane sudije ili bi se smanjile kada bi naši arbitri od samog početka striktno primenjivali pravila.
(FOTO: N. Negovanović)
Ovako, bez hrabrosti, ostavljeni su na milost i nemilost bogatom jezičkom folkloru koji se i na TV ekranima lepo vidi. Folklor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i pritisci počinju od prvog trenutka i sa klupe i iz bazena.
Kad bi se odmah dodelili kartoni verovatno bi sve bilo drugačije. Ali svako neka radi svoj posao.
To nije glavni utisak sa konferencije. Pomoćnik gradonačelnika za sport izvesni Jovan Pavlović Bojadžić je rekao i ostao živ da administartivni centar moći Beograd na administrativan način određuje prvaka države.
Dodade, i osta živ, da se rezuzltati u Beogradu kroje u svim sportovima.
To je tek pravljenje tenzije, potpuno nepotrebne jer su igrači više puta pokazali da su ubedljivo najbolji predstavnici trofejnog saveza. I oni će igrati kao uvek.
Jovan Pavlović Bojadžić zaboravlja da je Radnički formiran na ovakav način preko reda ušao u elitno društvo.
Koliko je ta odluka centra moći iz Beograda bila opravdana videlo se kad su Kragujevbčani osvojili Evropa kup, ušli u finale plej-ofa, stvorili centar.
E neka JPDŽ učini sve da taj klub ostane i naredne godine u istom ili sličnom sastavu. Zna se šta onda treba da uradi.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.