„Petar Pan“ večeras u Pozorištu za decu

Izvor: Šumadija Press, 21.Okt.2015, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Petar Pan“ večeras u Pozorištu za decu

Kragujevačko Pozorište za decu odigraće večeras (sreda, 21. oktobar, 18,00) predstavu „Petar Pan“.

Roman Džejmsa Metjua Barija, za scenu je adaptirao i režirao Miloš Milovanović, a ulogetumačePetar Lukić, Milica Redžić-Vulević, Vladimir Đoković, Nevena Brzaković i Milomir Rakić.

U predstavi učestvuju najmlađi članovi Dramskog studija „Petar Pan“.

Dizajn lutaka i kostima delo je Ane >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << Kolbjanove, sa kojom je dizajn scenografije uradio Miloš Milovanović, za tehničko rešenje i izradu lutaka bio je zadužen i Aleksandar Lekić, a za izradu kostima Mirjana Dopuđa. Autor muzika je Vuk Spasić, sa njim je aranžirao Aleksandar Pejčić, dok se grafičkim oblikovanjem bavio Dejan Petrović. Scenografija je delo Radeta Krstića, Aleksandra Lekića i Mirka Đurića. Ulaznice koštaju 100 dinara.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.