Pavlović i Prokić u subotu u Čačku, Kragujevcu i Kraljevu

Izvor: DobreVesti.rs, 09.Jan.2014, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavlović i Prokić u subotu u Čačku, Kragujevcu i Kraljevu

BEOGRAD - Radomir Pavlović, profesor, selektor reprezentacije Srbije u drumskom biciklizmu i trener Predrag Prokić, nakadašnji profesionalac, sada šef “struke” u čačanskom Borcu, poseteće u subotu 11. januara klubove u Čačku, Kraljevu i Kragujevcu, testirati vozače i razgovarati sa trenerima i rukovodstvom o novoj sezoni.


- Već smo obišli dosta klubova i Vojvodini i Beogradu i testirali, pre svega mlade bicikliste, ali i dosta članova seniorskih pogona – kaže Radomir Pavlović.- Želimo da “snimimo” kakvo je stanje na terenu, na koga možemo da računamo u takmičarskom pogledu, ali i da sa trenerima analiziramo programe klubova, ponudimo koristan savet i sugestiju, ali i dobijemo podatke koji će...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.