Pavković: Želimo da pošteno namučimo crno-bele

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Maj.2011, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavković: Želimo da pošteno namučimo crno-bele

Drugu godinu zaredom Hemofarm Štada igraće finale plej–ofa. I opet sa Partizanom. Vrščani su posle dve uzbudljive utakmice, u trećem meču polufinala lako savladali kragujevački Radnički i ponovo stekli pravo da se bore za titulu. Za razliku od prethodnih sezona, ove polufinalne utakmice su bile mnogo uzbudljivije i neizvesnije, a finalisti su odlučeni posle majstorica.
Kao što je rekao naš trener, Željko Lukajić, plasmanom u finale smo ostvarili zacrtani cilj – prva >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je ocena kapitena Hemofarma Štade, Miljana Pavkovića: – Sada se okrećemo utakmici sa Partizanom. Nismo u situaciji da pretimo, ali je sportski nadati se. Ukoliko ne budemo uspeli da osvojimo titulu, barem da pošteno namučimo crno–bele.

Uoči odlučujućeg meča sa Radničkim upravo je Pavković najavio da Hemofarm ima kvalitetniji i kompletniji sastav, kao i da će duža klupa, te veći broji igrača u rotaciji, biti odlučujući faktor u majstorici.
Pred početak polufinalne serije, nama je pripadala uloga favorita, a naročito posle one fenomenalne pobede u Vršcu u prvoj utakmici – nastavlja Pavković: – U Kragujevcu smo izgubili dobijen meč, jer smo prerano počeli da slavimo. Ali, majstorica je pokazala da smo zaslužili finale. Ali, i da je Radnički pobedio ne bi bilo nezasluženo.
O NAVIJAČIMA
Posle majstorice Pavković se zahvalio navijačima i pozvao ih da budu uz tim i na mečevima protiv Partizana. Miroslav Nikolić, trener Radničkog, koji je stajao sa strane, je dodao:
Misliš da pozovem i ja moje? To su pravi navijači, a ne ovi vaši.
Pavković je brzo reagovao:
Boga mi, ni ovi naši Vrščani nisu bili loši.
Poznati šeret, Nikolić mu je replicirao:
Mislio sam da ih pozovem da Vam pomognu protiv Partizana… Ne bi bilo loše…
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Za koga ste čuli prošlog leta?

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Maj.2011, 02:06

Samo dva puta ove sezone je Radnički bio razbijen, po jednom na početku i kraju sezone. Poraz od Hemofarma u Vršcu u majstorici polufinala plej-ofa po rezultatskoj razlici ličio je jedino na onaj na samom početku, kada su izabranici Miroslava Nikolića bili demolirani od Budućnosti u Podgorici.. Ali,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Kecman: "FMP nas opametio"

Izvor: B92, 30.Maj.2011

Partizan mt:s će prokušati da osvoji desetu uzastopsnu titulu prvaka države,a rival će mo ponovo biti Hemofarm..."Crno-beli" su u polufinalu pregazili FMP, ali u oko bode činjenica da je šampiona između dve pobede od po 30 razlike poražen u meču u kojem je imao i 13 poena prednosti...Ovo opuštanje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.